Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Nationaal Management & IT Symposium

26/01/2017

Digging Digital!

We hebben allemaal wel een beeld bij een toekomst met robots, Internet of Things, eHealth, 3D-printen etc.. Alleen hoe komen we daar op een succesvolle manier vanuit de huidige situatie? Dat is wat centraal staat tijdens het Nationaal Management & IT Symposium – Digging Digital!

De vele betekenissen van het woord ‘digging’ geven al een aan dat we nu in de volgende fase komen van de digitale economie. Niet meer praten over veranderingen, maar technologische ontwikkelingen vormgeven, een plaats geven. Niet alleen het ‘waarom’ en ‘wat’, maar ook het ‘hoe’ krijgt een plek tijdens het Nationaal Management & IT Symposium – Digging Digital!

Management & IT Symposium 2017

De dag is opgebouwd uit 6 stromen waar steeds een bedrijf uit een bepaalde sector centraal staat. Uit dat bedrijf worden de dilemma’s gepresenteerd die in deze tijd – vaak door de invloed van disruptieve technologie – de agenda bepalen. In een paar stappen gaat het publiek samen met het bedrijf onder leiding van een top moderator aan de slag.

Dit jaar zetten we een aantal organisaties uit verschillende sectoren – overheid, zorg, onderwijs, industrie en finance – centraal en gaan met dat bedrijf in een open space setting de dilemma’s van de organisatie behandelen met alle bezoekers. Leading by learning en learning by doing! Iedereen gaat naar huis met nieuwe inzichten en ideeën.

Het Nationaal Management & IT Symposium is een unieke samenwerking tussen grote toonaangevende IT-organisaties over business, innovatie en IT. (Agile Consortium – ASL BiSL Foundation – BPM Forum – iBestuur – KIVI – PvIB)

Details

Date:
26/01/2017
Website:
http://www.nationaal-management-en-it-symposium.nl

Organizer

MIT Symposium
Phone
023 201 02 04
Email
info@mitsymposium.nl
View Organizer Website

Venue

‘t Spant
Doctor Abraham Kuyperlaan 3
Bussum, 1402 SB Netherlands
+ Google Map
Phone
035 693 3254
View Venue Website