Nesma heeft besloten om Agility te omarmen en kort-cyclischer te gaan werken. Het voordeel is dat leden die niet jaren in een werkgroep willen zitten wel een bijdrage kunnen leveren en mee kunnen werken aan één of meer iteraties. Langer aan de werkgroep bijdragen mag uiteraard ook waarbij het voordeel is dat met regelmaat nieuwe resultaten worden opgeleverd. De Nesma organisatie zal zich ook aan deze werkwijze aanpassen voor wat betreft communicatie en marketing, hierover meer in een volgende nieuwsbrief. Wil je meewerken aan de volgende iteratie van o.a. Basis of Estimate, Estimation maturity, Non functional requirements of Metrics for C-Level stuur dan een mail aan office@nesma.org. Dit geldt voor zowel onze Nederlandse maar ook vooral voor onze internationale leden, we hebben jullie support hard nodig.

Share this post on:

Leave a Reply